Bobilpodden
Bobilpodden

Episode 27: Digitale skjeder, fast podkaststudio og en hårete affære

Ny uke betyr ny sprutfersk episode av hele Nord-Europas Bobilpodden! Vi har ENDELIG fått fast podkaststudio (takk, kjære Pressure) – og det betyr slutten på lydkvalitet type elendig. I anledning nytt studio har Casper fått has på noe bobilsprit fra en av Lalands tidligere dates. Hater hun Laland? Vil hun hevne seg? Bør det virkelig shottes?

Hva mer har egentlig skjedd? Jo, nå skal du høre. Bobilpodden v/ Casper deler en utsøkt historie om bekenterninger (ja, det skrives “beken”), mens Schjellis skaper hundebonanza og diskuterer digitale (s)kjeder. Laland forteller om en hårete affære, og deler åpenhjertig hvilke attributter han anerkjenner hos både frisører og kvinner.

Ellers har det skjedd mye annen bobilsnacks siden sist. Blant annet:

Laland og Schjellis er nyklipte. Casper og Laland hater hunder. Casper forteller om hans første møte med Schjellis (type date). Laland har blitt Farmen-frelst.

Gledelig fornøyelse! Vi kjøres, kjære lyttervenn!

Her kan du lytte:

Følg oss i sosiale medier:

Vil du komme i kontakt med oss? Send ei litta til til post@bobilpodden.no, da vel!

Følg Bobilpodden

Hvorfor ikke følge Bobilpodden i sosiale medier? Ikke vet vi. Gjør gjerne det. Takk, takk.