Bobilpodden
Hatmail Bobilpodden

Ny hatmail: – Kanskje dere skulle tatt en titt i speilet før dere åpner flåkjeften deres?

Forrige uke var en slags merkedag i Bobilpoddens historie, da mottok vi nemlig vår aller første hatmail. Vi måtte naturligvis snakke om – og lese opp – denne e-posten i forrige ukes episode.

Dette har forfatteren av hatmailen fått med seg, og han har nå sendt oss ny e-post. Skapet blir satt på plass, for å si det sånn. Våre kommentarer til dette nye hatbrevet kan du høre i avspilleren nedenfor, eller ved å klikke deg inn på episode 23.

Her kan du lese vårt nyeste hatbrev i sin helhet:

Min kone gjorde meg nettopp oppmerksom på at dere nevner meg i radioprogrammet deres. At dere velger å forfølge lavmål etter lavmål lik en fjellklatrer higer etter å bestige fjelltinder får være deres sak, men at dere bringer mitt gode navn og rykte inn i deres nedadgående spiral mot forfallet vil jeg ha meg frabedt. 

Her sitter det tre menn i beste sendetid og driver harselas av min person. Kanskje dere skulle tatt en titt i speilet før dere åpner flåkjeften deres? Etter en rask titt på bildene av dere på  sosiale medium slik som  Instagram.com og Facebook.com så kan det jo se ut som en av dere kanskje åpner den munnen litt for ofte, så her er et lite slanketips fra meg til deg; prøv å klapp igjen litt oftere. 

Når vi først er inne på spisehøl så har jeg også et lite tips til han som ser ut som en parodi på Antonio Inoki; du får stå på hodet når du dusjer så slipper du å drukne. Begge disse tipsene får dere gratis, fordi jeg fremfor alt synes synd på dere

Den eneste tilsynelatende ålreite fyren, han med capsen, har jo helt tydelig tatt avstand fra dere da han ikke medvirker i deres program lenger. Det valget burde dere kanskje reflektere litt over. Hvordan han ble involvert i en gruppe slik som deres i første plass er meg en gåte, men jeg er glad han tok et standpunkt. Jeg vil ha det klart at min kritikk av Bobilpodden ikke involverer han med capsen som har jevnlig samleie med skuespillerinner.

Dere slår meg som usympatiske typer, mennesker som støter bort alle dere møter. Man kunne kanskje vært glad for at dere i det minste har funnet hverandre, hadde det bare ikke vært for at nettopp dette samarbeidet medførte til at vederstyggeligheten «Bobilpodden» så dagens lys. 

Jeg kunne sunket like dypt som dere og omtalt dere med negative personkarakteristikker, hets og harselas, men barnslig oppførsel ligger ikke i min natur. Jeg hever meg over det som den bedre personen jeg er og fremsier igjen bestemt mine krav.

Det forventes skriftlig tilbakemelding innen tre virkedager. 

Kravene er som følger: 

a) En uforbeholden unnskyldning
b) Deres nettradioprogram blir tatt av luften
c) En symbolsk pengesum på 2000,-  norske kroner for tort og svie. Summen er ikke diskutabel. 

Navn Sensurert

Følg Bobilpodden

Hvorfor ikke følge Bobilpodden i sosiale medier? Ikke vet vi. Gjør gjerne det. Takk, takk.