Bobilpodden

Episode 25: Hatmailkorrespondanse og et hint av vodka

Ny uke betyr ny sprutfersk episode av hele Nord-Europas Bobilpodden! Casper er endelig(?) tilbake og går amok bak spakene med nye lydeffekter. Med seg har finnen vår med seg en liten godsak som luksusdyrene Schjellis og Laland får teste. Bobilpodden presenterer herved (atter) en ny spalte!

Hva mer har egentlig skjedd? Jo, nå skal du høre. Bobilpodden v/ Casper har omsider besvart hatmailen fra vår erkefiende Jon Karsten (heretter: JK). Men har egentlig JK lest mailen vår? Det kan vi love deg at han har, og det er deilig å kunne dele med våre lyttervenner en god, gammaldags hatmailkorrespondanse.

Ellers har det skjedd mye annen bobilsnacks siden sist. Blant annet:

Nyforlovede Schjellis (herved kalt Prankmaster) har utført en meget god prank, Casper takler ikke hjemmekontor, og Laland tar en endelig beslutning på tacky seng type Venus. Har noen tips til en bobil- og Voi-kompatibel kontinentalseng?

Gledelig fornøyelse! Vi kjøres, kjære lyttervenn!

Her kan du lytte:

Følg oss i sosiale medier:

Vil du komme i kontakt med oss? Send ei litta til til post@bobilpodden.no, da vel!

Følg Bobilpodden

Hvorfor ikke følge Bobilpodden i sosiale medier? Ikke vet vi. Gjør gjerne det. Takk, takk.