Bobilpodden
Bobilpodden

Episode 23: Mer hatmail i innboksen, influencermuligheter og vi tester ut apparat type høre

Gledelig Nord-Europeisk bobilonsdag, kjære lyttervenn! 

Først som sist: Vi har nå spilt inn episoden i et ordentlig podkaststudio, så lyden er betraktelig bedre enn hva vi kan skryte av i de siste episodene. Innholdet derimot, det er i den deilige og vante terningkast 4-skalaen. Noe annet ville jo vært sjukt.

Men du vil ikke tro det: Legenden Jon Karsten som sendte oss hatmail for en stund tilbake, han har lyttet til episoden hvor vi leste opp hatbrevet hans – og han har meldt sin ankomst i bobilinnboksen. Vi leser selvsagt opp mailen! Og den er faktisk hakket villere enn den første mailen. For en fyr. 

Ellers bjudar vi på drypp fra livet siden sist, vi tester ut Schjellis’ sprutferske høreapparat, svinger inn bobilnyhetene og driver ellers med det vi selv føler vi er passe gode på: Ålreit stemning for øret ditt. 

Her kan du lytte

Husk at du finner oss i de aller fleste apper for podkast, det er bare å søke oss opp. Nedenfor har du et knippe av de mest populære:

Ta kontakt med Bobilpodden

Har du innspill, tips, ris eller ros? Send oss ei litta bobilmail til post@bobilpodden.no. Det er også en ren bobilglede om du vil følge oss i sosiale medier:

Følg Bobilpodden

Hvorfor ikke følge Bobilpodden i sosiale medier? Ikke vet vi. Gjør gjerne det. Takk, takk.