Bobilpodden

Episode 22: Hatmail, foretrukne kaker og et brennhett møte

I denne sprutferske episoden får du oppleve at Bobilpoddens navnebrødre (Christian och Christian) sprenger Scovilleskalaen når de tester ut Caspers hjemmedyrkede chilier. Vi lover svettegaranti (i hvert fall blant deltakerne).

Hva mer har egentlig skjedd? Jo, nå skal du høre. Bobilpodden har (ENDELIG) mottatt hatmail fra en aldri så liten lyttervenn(?). Vi har nemlig ødelagt bobilferien til Jon Karsten og konen hans, og får en fortjent (og meget velskrevet) reprimande. Passet er påskrevet, men kritikken tas med salt (type klype).

Har vi blitt for store for vårt eget beste? Nei, men en av Bobilpoddens programledere har en kropp i vekst. Apropos reprimande, hvor blir du av, kjære lyttervenn? Vi søker fremdeles et konsept.

Ellers har det skjedd mye annen bobilsnacks siden sist. Blant annet:

Schjellis har vært på date, Casper deler hans preferanser rundt urinering (og dessverre kaker), mens Laland har fått en ny favorittpollinator. Neida, Laland skal faktisk flytte – og søker dermed en bobil- og Voi-kompatibel leilighet.

Gledelig fornøyelse! Vi kjøres, kjære lyttervenn!

Her kan du lytte:

Følg oss i sosiale medier:

Vil du komme i kontakt med oss? Send ei litta til til post@bobilpodden.no, da vel!

Følg Bobilpodden

Hvorfor ikke følge Bobilpodden i sosiale medier? Ikke vet vi. Gjør gjerne det. Takk, takk.