Bobilpodden
Bobilpodden i Førde

Episode 21: Seng med innebygget fjernsyn, tur på IKEA og hele TRE nye spalter

Hva er bedre enn én? Det er åpenbart to. Hva er bedre enn to? Det er selvfølgelig tre. Nettopp derfor presenterer vi intet mindre enn tre sprutferske spalter i denne ukens episode av Bobilpodden. Og den ene krever at du går i dialog med oss, kjære lyttervenn. Men du skal få høre episoden først altså. Men det er fint om du noterer deg post@bobilpodden.no først som sist. 

Ellers har det skjedd mye annen bobilsnacks siden sist. Blant annet:

Laland skal kjøpe ny seng. Han vurderer en kontinentalseng med innebygget fjernsyn, men er redd det blir for tacky. Casper har vært på IKEA – og elsket det. Og Schjelderup har funnet frem sin indre håndverker, og blitt en slags mester med både sparkel og kost, si. 

Og ikke minst: Vi har sett en kar tryne rimelig beinhardt på sykkel. Det er tryggere med bobil enn sykkel, si.

Gledelig fornøyelse! Vi kjøres, kjære lyttervenn!

Her kan du lytte:

Følg oss i sosiale medier:

Vil du komme i kontakt med oss? Send ei litta til til post@bobilpodden.no, da vel!

Følg Bobilpodden

Hvorfor ikke følge Bobilpodden i sosiale medier? Ikke vet vi. Gjør gjerne det. Takk, takk.