Bobilpodden
Bobilpodden

Episode 4: Morfinrus, innbrudd, forfremmelse og et kebabeventyr

Denne uken er vår venn Casper dessverre forhindret fra å delta, og det betyr at Bobilpoddens trofaste sidekick og reporter – Christian Schjelderup – har fått seg en oppgradering. Hvordan takler han det enorme presset som følger med når han skal både snakke OG trykke på et par knapper i løpet av en halvtimes tid?

Spoiler alert: Jævlig dårlig. Neida. Joda. Neida.

Ellers kan vi friste med Lalands nylig anskaffede handikap. Vi tæpper også innom en særdeles dårlig innbruddshistorie, den flotte retten cabaret (eventuelt kabaret, om du vil) og mange fantastiske spørsmål fra dere lyttervenner.

Lytt til Bobilpodden

Vi kjøres!

Følg Bobilpodden

Hvorfor ikke følge Bobilpodden i sosiale medier? Ikke vet vi. Gjør gjerne det. Takk, takk.